Followers

Tuesday, August 3, 2010

(Contest)Moment With Newborn Baby Contest~~

salam

contest lagi ye...hihi..mood bercontest huhu..tetibe mase aku terpandang tajuk dan entri contest nie teringat moment2 masa baru dapat Ryan sebab tu la aku nak join contest...tak salah mencuba nasib..ini pun sekadar suke2 kan..

jom kite syarat2 nyer dulu:



  1. jadikan tajuk diatas sebagai tajuk entry anda-DONE
  2. jadi follower http://nayville.blogspot.com-DONE
  3. letak banner diatas, disidebar dan entry anda beserta link contest-DONE
  4. letak link http://nayville.blogspot.com di bloglist anda-DONE
  5. hanya sekeping gambar untuk seorang newborn baby. jika punya lebih dari seorang anak, anda dibenarkan menghantar gambar anak seterusnya dalam entry yang sama.
  6. jika bukan anak anda, anda juga dibenarkan untuk menghantar penyertaan.
  7. gambar 'newborn baby' mesti lah berusia kurang dari seminggu.
  8. masukkan nama bayi,  tarikh lahir, berat semasa dilahirkan, berapa jam / hari selepas dilahirkan semasa gambar diambil, nama ibu dan email anda. ceritakan detik ketika gambar itu diambil.
  9. tinggalkan link penyertaan anda pada komen entry ini.
  10. kualiti gambar tidak diambil kira sebalik nya 'moment' pada gambar yang akan dinilai.
  11. pemenang akan dipilih oleh juri yang dilantik dikalangan jurugambar.
  12. sebanyak 3 pemenang akan dipilih. hadiah saguhati akan ditentukan bergantung kepada jumlah penyertaan.
  13. tarikh tutup penyertaan adalah pada tepat jam 12 tgh malam 31 Ogos 2010 
  14. hadiah menarik menanti pemenang :
grand prize : sepasang baju raya casual jenama PONEY beserta duit raya sebanyak RM50
1st runner up : sepasang baju raya casual jenama PONEY beserta duit raya sebanyak RM30
2nd runner up : duit raya sebanyak RM30
so mengodek balik gambar2 lama..gambar la yang buat aku sedih+happy+excited
  • Nama Baby:Muhammad Fazreal Ryan
  • 18 September 2009
  • Berat Semasa Lahir:2.97kg
  • Gambar Diambil:Sehari Selepas Dilahir(Time nie da sampai Umah)
  • Nama Mummy:Nurul Ain
  • Email:aenareal@gmail.com
  • Cerita Disebalik gambar:Daddy terlalu excited nak bergambar dengan Ryan yang tengah bukak mata time tu ..wangi betul Ryan mase nie walaupun belum mandi..rindu bau Ryan mase baby..sekarang Ryan wangi gak..wangi dalam mahsam..hihi  
so sape nak join contest nie sila Klik SINI

    5 comments:

    1. SALAM. ENTRY REVIEWED. T&C APPLIED. THANKS SUDI JOIN CONTEST YE :)

      ReplyDelete
    2. OH DEAR, TLG LETAK BANNER CONTEST KAT DALAM ENTRY NI YE. THANKS!

      ReplyDelete
    3. kecik je kepala dia kan.. comel sgt

      good luck :)

      ReplyDelete
    4. gd luck yer yg...

      cumil sungguh bb ryan... sejuk mt memandang... (",)

      ReplyDelete

    Related Posts with Thumbnails