Followers

Monday, July 5, 2010

Over the Rainbow..~~~

Salam..

beberapa hari  da aku tak dapat update blog..Ryan tak sihat..demam batuk selsema...da bawak pergi check dekat 2 buah klinik dan hospital..alhamdulillah la..sekarang just tinggal batuk2 jer..tu pun kerap sangat batuk kesian Ryan kadang2 batuk sampai muntah2..

hihi..berbalik pada tajuk diatas...Rainbow@pelangi?..biase kan kalau dulu orang dulu kate "jangan tunjuk pelangi ngan jari nanti kena potong" ade lak yang kate "bila ade pelangi tu maksudnyer ade bidadari mandi"..huhu..banyak tul idea orang2 dulu kan...dulu aku cukup percaya tul iyelakan nama pun budak2..bile da masuk sekolah belajar sains baru la tau macam mane pelangi tu terhasil...

so meh layan pic pelangi kite tu...

No comments:

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails