Followers

Friday, July 23, 2010

(Contest)Sweet Cute Baby Smile Contest~~~~

Salam~~
Hari ini aku nak join contest..da sekian lama tak join contest..nie pun kire last minute nak join contest nie..so meh kire tengok apa syarat2nyer

Create your own banner at mybannermaker.com!
Make your own banner at MyBannerMaker.com!

Create your own banner at mybannermaker.com!
Make your own banner at MyBannerMaker.com!

1) terbuka kepada semua blogger 

2) buat satu entry bertajuk "Sweet Cute Baby Smile Contest". tajuk lain tak diterima okeh...

3) letakkan kedua-dua banner di atas pada entry korang tu.dan letakkan juga kedua banner di atas pada sidebar korang sepanjang contest nie berlangsung.

4) add blog intankuterpilih dan Baby Ku Cute Collections di dalam bloglist/blogroll korang dan wajib menjadi follower bagi kedua-dua blog nie...

5) upload sekeping gambar simanja... tak kesahla gambar anak ker, anak sedara ker, adek ker... boleh hantar banyak kali untuk seorang blogger, tapi bukan simanja yang sama.dan sekeping gambar untuk satu entry.

6) make sure gambar tu menunjukkan si manja tengah tersenyum memandang kamera...diulang yea, tersenyum memandang kamera...taknak pandang lain selain kamera...gambar tidak boleh di edit dan bukan gambar studio.

7) simanja hendaklah berusia 0 hingga 3 tahun.

8) di bawah gambar tersebut hendaklah disertakan NAMA SI MANJA, UMUR SI MANJA dan NAMA IBU.

9) pada entry tersebut, jangan lupa mention sekali blog intankuterpilih dan tolong promote Baby Ku Cute Collections beserta  link back sekali key... hehehe...

10) bila dah confirm complete semua syarat di atas, sila tinggalkan link korang di ruangan komen entry nie...

Nama Baby:Muhammad Fazreal Ryan
Umur:10Bulan                                 
Nama Mummy:Nurul Ain                   
so sape yang ade anak yang suke senyum boleh la join contest and pada sape2 yang tengah cari baju2 raya tuk anak2 boleh singgah kat tuan punya blog nie..sbb tuan punya blog nie ade blogshop jual baju2 baby yang cantik2 bangat.. 

contest berlangsung sehingga 31 julai 2010

Wish Me Luck~~

1 comment:

Related Posts with Thumbnails