Followers

Tuesday, June 22, 2010

Citer Panas..~~~~

Salam~~
lama aku tak update blog aku..habuk da tebal seinci da..al maklum la..ke'BZ'an yang melanda sepanjang beberapa minggu nie ditambah lak ngan 2 hari tak sihat..huhu..

perkembangan Ryan sekarang..gigi da tumbuh 2 batang alhamdulillah masa tumbuh gigi sikit pun tak demam..da pandai marah kat mummy die kalau kite tak bagi apa yang die nak..

sekejap jer Ryan membesar da 9 bulan da..lagi beberapa bulan nak masuk setahun..

so meh layan picture terbaru Ryan..







3 comments:

  1. Photo No 2 Tu Posing Macam Model La Pulak... Hehehehe

    ReplyDelete
  2. iyela model lalat masuk mulut...hihi

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails