Followers

Tuesday, June 22, 2010

Bila Datang Hobi pelik Auntie saya~~~

Salam...
Hari nie Ryan nak ngadu sikit kat uncle2 dan Auntie2 sekalian..hari sabtu lepas mummy saya kerja half day...biasenyer mummy ngan daddy akan hantar saya pergi rumah opah..tapi haritu mummy suruh auntie nana tolong jaga saya sekejap..ini la jadinyer kalau saya dijaga oleh auntie nana saya..

hah tengok apa da jadi dgn saya...
sabar je la saya..saya kan boy kenapa kena pakai reben kat kepala nie..T_T..nanti yer kamoo auntie..

~~ThE eND~~~

1 comment:

  1. auntie tu kempunan nk anak buah perempuan agaknye...tp sangat comel!

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails