Followers

Monday, June 28, 2010

Jumpa Bom lagi~~~

Salam~~
ha ni bukan cerita pasal nak bom orang k..tadi masa aku baca metro online diorang ada jumpa bom lagi kat area tempat aku tinggal..dahsyat tul la..nasib tak meletup..kalau tak abis la..hihi..taun lepas mase diorang jumpa bom tu..aku tengah berpantang ..dah la time tu aku kat umah ngan Ryan je dua orang kat rumah..tak tahu nak pergi mana da..kereta ade tapi tak tahu nak drive..kebetulan pulak kakak ipar aku kat umah mak die..die la yang bawak kereta.. kakak ipar aku time tu pun dalam pantang gak masa tu...kire dua orang dalam pantang nie dalam misi menyelamatkan diri lah hihi..lama gak diorang amik mase nak letupkan bom tu...da la time tu aku tak pampers ngan susu Ryan..mse tu aku memang BF kan Ryan tapi Ryan tak kenyang..kesian anak mummy..nak bace berita pasal Bom tu klik kat SINI

Tuesday, June 22, 2010

Citer Panas..~~~~

Salam~~
lama aku tak update blog aku..habuk da tebal seinci da..al maklum la..ke'BZ'an yang melanda sepanjang beberapa minggu nie ditambah lak ngan 2 hari tak sihat..huhu..

perkembangan Ryan sekarang..gigi da tumbuh 2 batang alhamdulillah masa tumbuh gigi sikit pun tak demam..da pandai marah kat mummy die kalau kite tak bagi apa yang die nak..

sekejap jer Ryan membesar da 9 bulan da..lagi beberapa bulan nak masuk setahun..

so meh layan picture terbaru Ryan..







Main sorok-sorok~~~

Salam~
hari nie citer pasal perangai yang paling latest di pasaran...iaitu main sorok2...huhuhuu..nie gelagat anak bujang aku yang semakin hari semakin lasak....disebabkan selama nie die tak pernah jumpa tempat secret nie..so tak pernah lah die main kat situ..baru2 nie aku kemas la barang yang ade kat bawah tu..iyela ade orang nak datang rumah kena lah  kemas sikit kang nampak noh kemalasan nyer..hihi..

 so meh kite layan gambar2 Ryan dengan tempat penyembuyiannyer~~~

tengah mengukur
dok tinjau plug tu..adoi budak nie kang kena karan kang..
tak puas ati la tu..
"mummy nie sibuk la"
"ish berat tu la kerusi nie mummy.."
"mummy tolong la tolak kerusi nie"
"takmoh kawan ngan mummy la"

dan akibat  dari main kat celah kerusi tu...kaki tersepit kat bawah kerusi..kan mummy da pesan takmoh main kat situ..nasib baik daddy ade tolong angkat kerusi tu..hihi..

Happy BirthdayEmak(MIL),Abah(FIL) dan Tasha(SIL)...~~~~

Salam...
sempena hari bapa hari tu..kami pergi  Taman Shah Alam sambut hari lahir Emak(MIL),Abah(FIL)dan Tasha(SIL) sekali dengan sambut hari bapa...sampai sana pun memang dah petang tapi memang ramai orang..iyela hari minggu mesti la ramai bawak2 famili jalan2 iye tak...so meh layan gambar kami nie..


kek yang disponsor oleh kami..brownies walnut
 upacara pemberian hadiah dimulakan oleh anak sedara aku Cik Wany..

ish budak kecik nie aka Farish die bagi hadiah kat wan..
pastu die lak yang tolong bukak kan..lawan tokey yer..
Farish yang betul2 selera nak makan..xpe2 makan jer la
Farish selagi leh makan..hihi..

so lepas abis bagi hadiah perut pun da kenyang..apa lagi kemas barang balik rumah la..sampai kereta..rupenyer wayar untuk radiator lupe cabut al maklum kereta guna manual sikit..hihi..sekali kena tolak da..
sekali lagi..kereta bateri kong,..aritu da sekali kena mase pergi mydin..time pasal lampu terbukak Ryan punya kerja..hihi..xpela nak wat macam mane tak perasan time tu lak cerah lagi.. sekian..TQ..

~~~THE eND~~~

Bila Datang Hobi pelik Auntie saya~~~

Salam...
Hari nie Ryan nak ngadu sikit kat uncle2 dan Auntie2 sekalian..hari sabtu lepas mummy saya kerja half day...biasenyer mummy ngan daddy akan hantar saya pergi rumah opah..tapi haritu mummy suruh auntie nana tolong jaga saya sekejap..ini la jadinyer kalau saya dijaga oleh auntie nana saya..

hah tengok apa da jadi dgn saya...
sabar je la saya..saya kan boy kenapa kena pakai reben kat kepala nie..T_T..nanti yer kamoo auntie..

~~ThE eND~~~

Tuesday, June 1, 2010

Jalan-jalan tengok lampu~~

Salam~~~
minggu lepas aku sekeluarga saja2 jalan kat I city ramai sangat orang da pegi..aku je lum sampai2..akhirnyer sampai gak aku kat I city tu..masa sampai pun memang da sesak..tak sangka lak ramai orang..ingat mungkin tak ramai orang..disebabkan sesak..kiteorang parking kereta kat bawah.menapak ler naik atas..memang cantik tempat tu...


Ryan yang happy..


berlebih kurang 11pm baru gerak balik rumah..sampai2 pun da nk kul 12am..takpe hari jumaat kan cuti...hoho..leh membuta lama skit...(xdpt gak nk tido lama..Ryan bangun awal (- -!) )
Related Posts with Thumbnails