Followers

Thursday, April 1, 2010

Lesen OoO Lesen~~~~




Hmmm...lesen ...lesen..nk bawak kereta mesti la nak ade lesen kan..kalau takde pun leh gak main redah jer..tetibe ade road block nasib ler kena saman..hihi..entri ni pasal aku nak amik lesen kereta..hihi..ishh buat malu jer..da tua2 baru nak amik lesen..orang lain pas abis sekolah terus amik lesen..hihi..

sabau je la aku nie..umur da ** tahun baru nak amik lesen..sebelum ni aku tak rase penting sangat nak amik lesen..pasal aku da ade Drebar aka En.Hubby..hihi..kena pulak sekarang die kene pergi banyak tempat..kadang tak sempat nak amik aku..klu tak terkejar-kejar lak die..kesian gak..tapi nasib la En.Hubby tak merungut ..

kalau dulu belum ada baby aku tak kisah sangat kalau die tak dapat amik..aku leh tumpang kawan..biasenyer aku tumpang sampai bustop jer naik bas terus balik rumah..tapi sekarang tak boleh macam tu lagi..aku tak nak balik rumah kalau tak ade baby kat rumah..so sekarang kalau En.Hubby tak dapat amik..aku tumpang kawan sampai kat kinrara..then mintak tolong ayah aku hantar aku pegi rumah My MIL aku nak amik baby..even ayah aku tak kate pape pun..tapi aku rase cam menyusahkan die plak..die pun ade keje lain lagi nak buat..

 so aku rse lagi elok kalau amik lesen..tak menyusahkan orang sangat..kena lak ade geng nak ikut amik lesen sekali lagi la best...huhu..

PS:-so entri akan bersambung bile aku amik lesen nanti..hihi

2 comments:

  1. eb dulu amik lesen kete bertaun2... brani la nk pecut sana sini sbb rs cam selamat jer... tapi pas bertunang... shah tinggalkan moto utk eb bwk gi keje... baru la gi amik lesen moto... ketaq lutut... hik3.....

    so chio chio.... u go girl... ;p

    ReplyDelete
  2. huhu..tenkiu tenkiu..sy nie tak berani sgt nk bwk kereta..psl sy penakut..hihi..ni pun tpakse wat hati kering skit..

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails