Followers

Thursday, April 29, 2010

kereta rosak~~~

salam~~
hmm..semalam da la x korja..hihi bukan malas ok..tapi sbab takde orang nak tolong jaga Fazreal..My MIL pergi hospital pergi wat monthly check up..so aku malas nak susah kan orang lain..cuti je la jwbnyer...

so petang tu ingat nak ikut En.Hubby pergi kerja..(ade ke nk ikut)En.hubby ade kerja nak buat kat tesco so kiteorang leh rayau mase En.Hubby g buat kerja..hihi..tak tak sampai setengah jalan kereta buat hal lagi..kipas angin die tak jalan temperature die naik naik sampai line merah..uish aku serik hari tu da kena..sebab asyik sangat borak tak perasan temperature die naik..berasap kereta ko..nasib aku tak terbakar dalam kereta...choiii..mintak simpang malaikat 44 hihi..(kalau da ajal nk buat macam mane ek)..


En hubby berhenti kat pam minyak tengok2 kalau die leh btul kan..tapi al-maklum la..die tak bape terer bab kereta nie..kalau bab computer nie..hah ko bagi je la kat die..insyallah die leh repair..last2 bile temperature die da turun sikit..kami terus pergi rumah My MIL..mintak abang En hubby tolong repair..senang korje..hihi..keputusan kami tak jadi pergi tesco..En.hubby mintak orang lain tolong ganti die pergi buat kerja kat tesco....(tak dapat aku nk jejalan ngan Fazreal)
 sabau je la mummy nie...daddy kat luar basah kena ujan..
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                             

4 comments:

  1. mamaaerish:-mmg takut..

    si tedi:-alhamdulillah xde pape..

    ReplyDelete
  2. uish!! alhamdulillah xde pape.. =D

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails