Followers

Friday, April 16, 2010

Fazreal VS Farish~~

al kisahnyer begini..hihi..Farish nie anak sedara aku yang sebaye je ngan Fazreal cume bezanyer bulan je..Farish lahir bulan Januari Fazreal lahir bulan Septermber..lepas Farish da beberape hari lahir..aku pun konfem pregnant..hihi..rezeki yer dak..kire mase aku preggy nie..aku mmg selalu main ngan Farish nie..sampai ingat kalau dapat baby girl nak letak name Farisha..tetibe tahu dapat baby boy..hihi..letak la name Fazreal..letak name Fazreal tu pasal nak bunyi lebih kurang dengan Daddy die..sekarang bile aku tengok perangai Fazreal sedikit sebanyak lebih kurang je macam Farish..kalau minum susu kaki nak bsilang...pastu kalau nak marah mesti nak garu kepala atau telinga..kadang aku rase dah terkenan ngan Farish ye la mane tak nyer..aku mmg suke sangat ngan Farish mase aku preggy dlu..huhu..so perangai pun sama..kate pun sedare..

3 comments:

  1. muka ngan badan pun lebih kurang jer kan...

    macam adik beradik....

    ReplyDelete
  2. mmg da lebih kurang da..kdg2 tu sampai tslh ank..hihi..>.<

    ReplyDelete
  3. aik seksinyer....huhu

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails