Followers

Monday, March 15, 2010

Yeah~~~

semalam saja aku meronda-ronda kat blog yang aku join contest hari tu..saja-saja nak cube nasib dan hasilnyer..dapat gak hadiah sagu hati..boleh la dari tak dapat ape2 ye dak..hihi...kalau nk buktinyer klik DISINI siap nak letak bukti tu..hihi saja2  jer jangan amik hati..nie la die kalau 1st time dapat hadiah excited giler..huhhu..

tak dapat nak mengupdate sangat...sebab teramat la bz dengan barang warranty customer..customer lak da start mmbebel aku paham ler tapi aku pun nak wat cmne..tangan aku ade 2 jer..kalau ade 10 len la citer..ditambah lak dengan sakit gigi..lagi aku tak boleh nak focus kat kerja aku..pasal aku tak tahan sakit..masuk hari nie da 4 hari berturut-turut aku sakit gigi..hihi..ok la ~~~The End~~

No comments:

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails