Followers

Wednesday, March 31, 2010

Bengang~~~

asal aku bengang..sebab aku rase sakit jiwa jer hari nie..pasal satu customer nie la..haish angin satu badan dibuatnyer..kite call elok2..at least ko jawab la elok2..bukannyer aku tetiba dok maki ko..ni sumer pasal kes yang lepas2 kan..so memang aku tahu ade salah paham sikit..aku nak wat camne..da management mcm nie nak tak nak aku kne ikut gak..kang kalau tak ikut buatnyer ada salah tang mane2 kang aku gak yang kene ...kire ok la tu kite org tukar barang yang lagi ok dari yang ko hantar warranty tu...lagi pun aku ni org tengah jer..ade barang boleh ganti aku ganti takde barang nak ganti aku pas pergi kat bos aku..

yang paling aku bengang sesangat pasal ko tu perempuan melayu..kalau org cina ke indian ke ape ker aku tak berape nak amik pedulik sangat..da la tu nak berlagak dengan bhs ko jer..da tak reti cakap bhs melayu ker?..nasib la nie bukan company mak bapak aku yang punya..kalau tak da lame aku letak signboard besar2.."NO FUSSY CUSTOMER" ok...

lain kali kalau ko rase nak call tanye psl barang ko..sile la gune budi bicara ok..kalau tak ko call je la sales department aku ok..malas aku nak layan ko..

4 comments:

  1. cukup tak suka org melayu yg xreti2 nak guna bhsa sendiri...

    ReplyDelete
  2. hah ..betul2..agaknyer die fail bhs melayu kot..hihi

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails