Followers

Thursday, February 4, 2010

Wedding Photo Contest By LYNN


syarat-syarat penyertaan adalah seperti berikut:
  • Jadi follower blog LYNN dan QISTINA WARDROBE... 
  • Letak banner di atas di ruang side bar blog anda...
  • Letak tajuk entry seperti diatas dan make sure entry link anda back to mine...
  • Hantar sekeping sahaja gambar perkahwinan anda yang anda rasa sangat cantik & menarik...Kalau boleh biarlah close up kat muka anda & pasangan...
  • Letak 1 gambar jer yer...Kalau banyak-banyak nanti pening plak kepala juri nak pilih yang mana satu yang cantik...
  • Sertakan nama anda & pasangan...Sertakan juga tarikh ulangtahun perkahwinan anda & pasangan...
  • Ceritakan sket kenapa gambar tu anda pilih untuk menyertai contest nie...
  • Last sekali, tinggalkan penyertaan anda dalam comment box entry nie ok...
  • Tarikh tutup penyertaan adalah pada 15 Febuari 2010...
Hadiah untuk contest nie:
  • Hadiah 1 - Barangan bernilai RM 200.00
  • Hadiah 2 - Barangan bernilai RM 150.00
  • Hadiah 3 - Barangan bernilai RM 100.00 
  • Hadiah Saguhati 
So rajin2 kan diri anda untuk join...Thanks!!!

so gambar yang dipertaruhkan ialah:-



 
Mohd.Azizafril & Nurul Ain
Tarikh Nikah-20.08.2008
Tarikh Sanding-30.08.2008

sebab saya pilih picture nie sebab kami nampak sangat la happy..dan satu lagi sebabnyer..saya boleh senyum  bile ambil gambar..time nie ramai orang tengah tengok kami berposing malunyer..hihi

 dan Pada Puan Penganjur terima Kasih sebab ade kan contest nie..
wish me Luck..hihi

1 comment:

  1. tq for joining the contest...tp rasanya u masih belum jd follower di blog i...pls update yer...tq...

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails