Followers

Wednesday, January 27, 2010

penat~~~

hari nie da masuk 3 hari berturut-turut aku hantar Fazreal kat rumah my MIL..letih la jgak..psl terpakse bangun awal..1st pergi rumah MIL dulu hantar Fazreal...pepagi da exercise naik tangga rumah MIL tu kat tingkat 5..relax2 jap..then aku trus pergi dari rumah MIL naik motor..awal2 lagi kami da parking motor kat rumah MIL supaya senang kami nak g kerja dari sana..kalau naik kereta gak jawabnyer bankrup dan sakit pinggang..bankrup pasal minyak..sakit pinggang pasal lama sangat dok dalam kereta pasal jamm..paham2 la jamm sekarang dari puchong nak ker PJ..pengsan aku dok dalam kereta lama2..


sampai tempat kerja...hah buat kerja la(buat ker?)hihi...kalau warranty masuk banyak jawabnyer fenin la kepala aku nie nak menghadap semua motherboard tu...tu belum termasuk yang baru balik dari Taiwan..haihhhss..


so tepat2 kul 6 aku cabutla..dok lame2 pun bukan ada OT ..balik trus g rumah MIL amik Fazreal sekali lagi sesi panjat memanjat.. itu baru rumah MIL aku ..kalau lif kat rumah aku rosak hah lagi bertambah sesi panjat memanjat ke tingkat 8 lak..kalau tiap2 hati cengini ..slim la aku..hihi..sekian,Trimas..

2 comments:

  1. tingkat 8??? boleh tercabut kaki cam tuh!!!

    ReplyDelete
  2. hah tau xpe..hihi..rse cm nak naik guna tali jer..hihi

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails