Followers

Thursday, January 14, 2010

Dia Mengamuk lagi~~

semalam..anak kesayangan aku tu mengamuk lagi malam2..adoi..letih aku dok layan kerenah mengamuk die tu..aku pun faham die tak selesa pasal hidung die tersumbat..pastu die pun memang tak bape sihat pun..asik selsema ngan batuk jer..sian anak mummy nie yer...

aku nak bagi makan ubat die tak moh..pasal ubat tu pahit..tergolek terlentang die gara2 kene makan ubat..mule2 aku pelik pasal ape die tak moh makan ubat..bile aku rase rupe2nyer ubat tu pahit..patut la die tak moh..kalau bagi aku pun aku tak moh..tapi fakta yang aku bace ari tu kate baby start boleh rase pahit, masam,masin.manis ngan tawar mase 6 bulan  ke atas..tapi anak aku boleh bezakan rase ni camne lak..hih..

so cara ape lagi yang aku leh buat tak nak bagi hidung die tersumbat..sedut hingus da..sapu vics(betul ka aku eja ni..lantak pi la..)...bagi tinggi kat bantal die pun da...tapi malam2 tetap mengamuk gak..kadang2 nak kena dukung baru nak senyap..aku bukan nak mengeluh pasal die mengamuk..tapi ade mase aku penat sangat..sampai keje pun tak boleh nak fokus..ari tu igat pas chinese new year nak resigned..aleh2 tuan rumah nak jual rumah tu kat kami..so tak jadi la aku nak resigned..kena kumpul duit la dulu..pasal nak beli rumah tu..ermmm..ape2 pun Mummy tetap sayang Fazreal ngan Daddy...Sarang Nge Yooooo!!!



4 comments:

  1. sabor jer la...budak2 kan..huhuh

    ReplyDelete
  2. dia x slesa la tuh.... sian dier... :(

    ReplyDelete
  3. baby kena selsema mmg cenggitu...sama la ngan darwish tu...
    akak dok kl ke? kalo dok dekat ngan bangi bole cuba gi kat hospital az-zahrah..jumpa pakar.si darwish ni pun payah gak nak mkn ubat...pas bawak gi pakar kat situ baru cepat sembuh...dan x susah sgt nak mkn ubat..

    ReplyDelete
  4. sy dok area puchong..trime kasih bg cadangan tu..

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails