Followers

Thursday, January 7, 2010

bukan malas nak update~~

masuk tahun baru nie..aku kurang meng'update' blog aku nie..bukan tak nak update..tapi aku terlalu ke'BZ'an yang amat dasyat...hihhi..disebabkan aku incharge warranty barang2 computer ni..so hari2 pun banyak warranty yang in dan out..mmm..sampai pening kepala otak aku ni ha..

balik rumah nanti da tentu masa yang ada tu aku gunakan sebaik mungkin untuk keluarga aku pulak..terutamanyer buah hati pengarang jantung aku tu..iyela da sehari suntuk kat tempat keje mane la aku ni tak rindu dengan dia..kalau kat tempat keje tu ..pic die pun aku wat wall paper kat desktop aku ni..kalau rindu2 tengok je kat desktop nie..cakap sorang2 ngn desktop ni..

cuti hujung minggu lak.aku nak kemas rumah nak basuh baju lagi nak masak lagi..kalau orang ade jage si kenit aku tu takpe la..kalau tak ada..jenuh aku nak melayan die sambil masak..kang kena minyak panas kang..daddy marah kat mummy nie..aku gak yang kene..

1 lagi sebab pasal kadang2 aku takde idea..nak tulis..hihi..aii..nasib la..kalau dulu pun aku tulis dairi..time ade bende yang penting aje,,tak pun ade bende yang menarik aku nk tulis..selalu aku tengok blog orang yang ber'update ni pun gambar2 dorang pegi jejalan dengan famili dorang..untuk pengetahuan sumer la aku nie bukan orang yang suke berjalan-jalan..kalau aku nak g jejalan pun tak boleh..pasal ape??..pasal laki aku keje ari minggu..kalau die cuti pun kami lebih suke duduk rumah..hihi..save budget..hihi

1 comment:

Related Posts with Thumbnails