Followers

Sunday, January 10, 2010

aku da nk jadi botak???~~~

adoi..satu lagi masalah yang melanda kat diri aku sekarang nie..masalah keguguran rambut yang amat berleluasa..lepas FazReaL masuk dah masuk 3 bulan nie baru aku perasan yang rambut aku sekarang banyak sangat gugur..dulu2 sebelum beranak pun ade gak rambut aku gugur tapi biase2 la 2 3 helai..sekarang kalau aku sikat rambut atau cuci rambut mesti banyak sangat rambut yang gugur...satu rumah aku penuh dengan rambut aku aje..

perlukah aku memotong rambut aku sampai pendek atau aku terus je kasi botak aku punya kepala..huhu..sayangnyer penat aku bela rambut aku sampai panjang..bile da panjang da nak kene potong plak..kate orang tua2 la..bile anak da start menyembur-nyembur air liur die tu..start tu la rambut mak die gugur..bukan pasal hormon ker?..ntah la..ape yang penting sekarang aku nak pergi Yu Nam Hair Care la..hihi..banyak duit aku..Suruh Encik Hubby tolong sponsor la sempena birthday mummy bulan depan..hihi..

4 comments:

  1. kena buat scalp treatment kt saloon.. xpun guna shampoo Noni,murah jer..sepeket RM15..rambut lembut,lebeh terurus,kulit kepala bersih..folo my blog http://dilawidan.blogspot.com/search/label/Noni%20Shampoo

    ReplyDelete
  2. rambut aku pun pendek selalu gugur

    ReplyDelete
  3. sy pun kena cam tu gak kak...time darwish mula2 nak start sembur2 tu...banyak sgt gugurnya kan...skrg pun gugur banyak lg...tp da kurang skit... :p sy rasa mmg sebab hormon...coz time peknen mmg rambut akan jd lebat,cantik,kilat+x gugur sebanyak skrg...tu yg skang nih gugur bnyk...hehe

    ReplyDelete
  4. i pun ade masalah yang same gan u huhuhu rambut lebat da tingal sket je hukhukhuk

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails