Followers

Monday, December 28, 2009

shampoo for My baby darling~~

so nie citer mggu lepas..hihi..aku mls nk update klu aku cuti psl ape?..psl aku bz dgn my darling baby Fazreal..hihi...ari cuti aku just nk jge Fazreal jer..xmoh wat bnde len..bile da stat  keje x byk mse sgt leh aku luangkan utk buah ati aku tu..so smbg blik citer yg mule2 td..aku dpt envelope dr johnson n johnson..pelik gak aku xde msuk contest dr johnson pn..bru aku aku tringat yg aku ade register nama kat baby center under johnson n johnson...hihi..

 
so trime kasih daun keladi lain kali boleh bg lagi..huhu..

2 comments:

  1. ouh..register je teros dapat?
    kalo xde anak nak register bole tak?huhu

    ReplyDelete
  2. boleh gak..ltak jer name ank sedare ke jiran ker..bleh ajer..

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails