Followers

Wednesday, December 9, 2009

My Lovely Baby With Pacifier Contest~~

~~**STICKY MODE ENTRY - PLEASE SCROLL DOWN FOR NEWEST POST **~~

ok contest nie dianjurkan oleh pertmuffin so title contest ni ialah my lovely baby with pacifier so meh kite syarat2 pnyertaan~~~
ok, syarat penyertaan:

1) Terbuka kepada baby berumur 0 ~ 4 tahun.

2) Sediakan 1 entry mengenai contest ini dengan meletakkan gambar baby anda sedang beraksi dengan pacifier/puting kopek kesukaannya. Masukkan juga poster diatas dalam entry tersebut dan linkkan kepada posting ini.~~~Done

3) Boleh letak seberapa banyak gambar dengan syarat setiap pacifier yg terdapat dalam gambar-gambar tersebut mestilah berlainan jenis/corak. Jika menggunakan pacifier yg sama, 1 keping gambar sudah memadai.~~Done

4) Pemenang dinilai melalui kualiti gambar yang cantik, aksi baby ber-pacifier yang menarik (pacifier biasa pun tak kesah..janji baby vogue okeyy?)

5) Nyatakan Nama, Umur dan Tarikh lahir peserta (baby)~~~Done

6) Letakkan poster contest dan link kan blog penganjur *Open Till Midnite...* dan Lissa & Rayyan ~ My Little Cupcakes serta sorang lagi penaja contest yakni MamaJiwaTulip pada sidebar anda.

7) Hadiah utama:

i- Floral Lunch Box Set Avon










ii- NUBY My First Fork&Spoon



iii- Japlo Glow in the Dark Pacifier *gambar nanti i tepek kendian yer*


Hadiah sampingan, pemenang utama akan menerima 1 box Lissa & Rayyan Homemade Chocolate -or- 1 box Lissa & Rayyan Cupcakes with edible image of winner's picture!
DAN :
~** BERITA BAIK...!! Kita ada MamaJiwaTulip in da House yang sudi menjadi penaja hadiah!! Yeyyy!!~ Hadiah bertambah untuk pemenang :D **~


(apakah hadiahnya?? kita tungguuuuu!!~)

4 lagi hadiah saguhati:-

Cupcakes/Pacifier Felt Keychain , Court Angels accesories & Diskaun voucher 25% on any item at Lissa & Rayyan - My Little Cupcakes.



(sesiapa berminat nak jadi penaja boleh pop me okeh?)

8) Tarikh tutup penyertaan : 31 Disember 2009 - Jam 12.00 tengahari.
result : 1 Januari 2010

9) Tinggalkan link entry anda dalam ruangan comment.


ok picture yg jd taruhan..hihi..~~~~~~






  • Nama:-Muhammad Fazreal Ryan bin Mohd Azizafril
  • Umur:-1 bulan 3 mggu(semasa picture ni d ambil)umur skrg 2 bln 3 mggu
  • 18 september 2009
aku sekadar mcuba jer..bru pandai2 skit nk join contest ni...
trime kaceh puan penganjur len kali leh wat contest lagi..so mummy2.mak2,ibu2,mama2 yg nk join contest nie boleh click2 kat link2 kt bwh nie atau kat banner tu ok..



2 comments:

  1. alah alah comey nyer si kecik nih...
    ok aEnaReaL,
    entry checked.. tQ sudi join :)


    hawa @pertmuffin

    ReplyDelete
  2. salam perkenalan...

    good luck tuk bb hensem nie hehehe...
    pas ni meh la join giveaway irfanku sayang ye ...

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails