Followers

Wednesday, December 9, 2009

Giveaway Irfanku Sayang~~


yeah contest lg....contest ni dianjurkan oleh ibu irfan sempena besday Irfan yg pertama~~~boleh KLiK di sini klu nk join contest nie..
so meh kite tgk syarat2 nk join contest nie...


syaratnya senang je ...

2) buat satu n3 khas bertajuk " GIVEAWAY IRFANKU SAYANG"
-Done


3) letakkan banner kt sidebar & link-Done

4) Teka adiah ape yg akan ayah irfan bagi & bagi pendapat you all hadiah ape yang sesuai tuk muhammad irfan hazim


5) add link nurshahfamily & dnurboutique & nur-jusmate5 dlm blog list you all

6) tinggalkan jejak you all di ruang komen nie yer ...

7) penyertaan diterima dr 3 dec to 26 dec 09 kul 12tgh ....



PEMENANG AKAN DIPILIH OLEH AYAH IRFAN SENDIRI ... HEHEHEHE

HAdiah ditaja oleh
&

MEH LA BERAMAI - RAMAI JOIN GIVEAWAY IRFANKU SAYANG NIE ....
TQ TUK YG MERIAHKAN MAJLIS...

 Jwpannyer:-

ermm hadiah ape ye ayah irfan nk bagi kat irfan mungkin Little Tikes Wave Climber kot tuk irfan..

sebab auntie tgk irfan suke panjat2 la..klu ade ni kat umah irfan leh panjat2 n ngelusur jer..kan best..
auntie rse ayah irfan patut beli ni


buku ade bunyi2..hihihi

terima kasih pada puan penganjur sebab ade kan contest nie..so sape mummy2 mama2 ibu2 umi2 mak2 nk  join contest boleh klik link kt bwh nie k..atau kat my side bar ade banner boleh klik2 kst ctu..





3 comments:

  1. salam tn rumah hehehe...

    nur tak jumpe pun link tuk ketiga list tu hehehe... kat ner ek..

    nanti nur singgah lagi ek. tq

    ReplyDelete
  2. aenareal,

    mesti masukkan nurshahfamily, dnurboutique & nur-jusmate dlm blog list awak hehehehe .... contoh mcm dlm blog nur senarai kawan2 umi...

    ReplyDelete
  3. ok.. done
    tq ye join giveaway irfan...
    semoga berjaya

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails