Followers

Monday, December 21, 2009

cara baru tak bagi motor kne curi~~~

ade 1 mamat kat tempat aku duduk nie..ade cara baru x kasi motor kne curi aku x tau klu org len da penah buat lak..tp ni 1st time aku nampak..aku terkezut gak...die cara mamat nie jge motor die dr kne curi al-maklum sje la tmpt kami duduk ni xleh nk parking moto dpn umah..pangsapuri la katekan..hihi..klu dpt parking depan umah pn belum gerenti selamat~~



hah ade brani nk curi ini motor kah?..aku pn xtau owner moto ni polis ke ape..
ssekali tgk xnmpk la cm abg polis..sje kot nk sorok identiti..hihi..jgn marah pak polisi..
miahahaha...

3 comments:

  1. hoh..cun gak cara nie...konform tak ada orang nak curi...lagi satu benda nie senang dibawa kemana2..ahah mampus..pak polis lepas nie kena jaga2 ler gari masing2 hoho

    ReplyDelete
  2. tapi bukan gari tu bleh buka dgn pin rambut ke??cam dlm cita hollywood tu..heh!

    ReplyDelete
  3. Hahaha,cool...Mana ble dpt tool tu?Nak juga kubeli satu...

    http://eyriqazz.blogspot.com/

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails