Followers

Monday, November 30, 2009

so cute~~~


so sweet daddy and baby..
sorry ye daddy..mummy cilok gamba daddy ngn baby nie letak kat blog mummy...


morning~~~~

da lama gak la aku x mgupdate blog aku nie..bkn ape nyer bz ssgt la skrg nie..kje btimbun2...kang balik aku da sibuk ngn ank aku..iyela pg da g kje xde mse tuk die..so mlm aku men la ngn die..die tido pn aku kejut gak..biar nampak muke mummy die nie..die igat aku x jge die langsung lak..mmm..klu boleh aku nie nk jge die sepenuh mse je..waaaa...g kje asik igat kt ank jer..sabo je ati aku nie..mummy kne kje ye syg..nasib la kakak ipar aku yg tolong jge..klu xde die aku x tau nk bg sape lg jge..klu x tpkse la die ikut aku g kje...hihihihi

Tuesday, November 17, 2009

Birthday~~~~

esok genap la my hubby punya umur 26tahun and baby fazreal 2 bulan...sama tarikh la ngn daddy die..

Monday, November 16, 2009

da start kje~~~

waaaaa~~~aku da stat kje blik...sedihnyer tinggal kn ank aku slme 9jam..bru kjap pisah da rindu....waaa T_T mummy rindu kat fazreal....xpe2 nnti kul 6 lebih mummy blik eh...syg mummy jgn nakal2 k...nt mummy upah susu..

Friday, November 6, 2009

sedihhhhhh dan gembiraaa~~~~

sedihhhh psl sok aku tpkse tggal hubby selama 4 hari.......yg gembira mak aku nk tgk cucu die..da die sponsor tiket blik aje la...

Sunday, November 1, 2009

saya dan stroller merah~~


 

saya da pandai nak pegang botol susu sendiri~~~




 

jalan-jalan cari pasal di IOI Mall~~~

aku bru je blik dr ioi...sje jln2 lg pn gji da masuk..so aku nk jln2 smbil cr bju c kecik aku nie..gile kentang aku shopping..tu pn nasib bajet x mcukupi klu x..abis sumer aku borong..huhuhu


 
ni la hasilnyer...cute miut je aku tgk bju2 nie sumer..geram tul aku....tapi sumer 1 fesyen kan..sbb aku suke tgk ank aku pki bju cmni..nmpk cute dan boleh la tunjuk skit peha yg sexy tu..huhuhu
Related Posts with Thumbnails