Followers

Wednesday, October 28, 2009

criter da basi aku~~

huhu...citer ni da basi psl aku mls nk update..sbb ape?..psl ank aku x sihat sgt asik meragam je..tu psl aku xleh tinggal kan die sorg2...ni citer psl ari sabtu lps..kire2 ptg la dlm kul 4 ptg..aku kt umah dgn c kecik nie..my hubby ngn adik aku xde umah..so tggal la aku ngn c kecik nie..aritu aku rse pelik psl byk tul bunyi siren..aku igt kan ambulans..upe2nyer polis..igt kn psl nk tngkap org jahat..ps2 aku dgr polis tu cm ade umum 1 bnde..tp aku x bape dgr..psl mse tu polis tu kat kwsn perumahan sblh sne..tp dgr gak la skit2..die kate suruh dorg tu kuar dr rumah psl dorg nk letupkan bom~~~aku pn pelik..slah dgr ke aku nie..xpn dorg nk letupkan bom nyamuk..ade ke bom nyamuk?..hihi..psl aku dgr dorg suruh bukak tingkap..stgh jam pstu dorg umum lak kt kwsn prumahan aku lak..la kt tmpt aku pn kne gak  ke?..so aku kuar angkat la bju..takut nnti busuk lak bju aku kne asap nyamuk tu nnti..mse aku kuar aku tgk org kelam kabut smcm je..pehal xkn bom nyamuk pn takut kot?..aku pelik gak..so aku dgn relax tukar bju amik ank aku ngn kunci keta..trus turun bwh...mse on da way nk turun..aku turun ikut tngga..psl lif full lak..mls nk tggu..mse nk turun tu tdgr lak ade pak cik tu ckp..dorg jupe bom kat kwsn bukit blkg sne..so dorg nk letupkan..smpi bwh aku trus masuk dlm keta..nk bwk keta aku x reti..cmne nie..aku risau gak..klu nk mnapak g jln besar jauh gak..pstu kebetulan kakak ipar aku kol..kbtulan die ade kat umah mak die..kire sme kwsn prumahan la..nasib baik ade die..so die driver sampai kat jln besar tu...punya la lame nk tggu dorg letupkn bom tu..psl ank aku da merengek nk susu..aku bg bf tp die melalak lagi..x cukup agaknyer...aku da pening kple da..adoi cmne nk wat nie...aku bg gak bf..die senyap kjp..pstu nasib baik my hubby balik..die ajak g giant mkn kfc..hihi...sempat lak..pstu siap mkn dan shopping skit..kiteorg nk blik umah la..igt kn da sudah..upernyer belum lg..adoi..da la c kecik ni lapar lg..aku bg la bf..x ckup gak..smpi tpakse bg air mineral skit..ksian ank mummy...x lame pstu tu dorg letupkan bom..mse aku dok dlm keta..kuat tul gegaran bom tu..trase terangkat keta tu...pstu bru dorg kasi blik umah msing2..sampai kat bwh umah tgk lif penuh lak rmi tul yg bratur dpn tu..tpkse aku naik tgga..punya la tggi tu tgkat 8 tau..huhu..demi ank tsyg yg kelaparan aku naik gak tgga..smpi umah da semput..hihi..aku wt susu die..hah abis 1 botol punye la klaparan ank aku nie...

No comments:

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails