Followers

Saturday, October 3, 2009

baby sakit~~~

lpas ari ke-3 baby ade kt umah...kire rye pertama la..aku plak tetibe je x sihat~~pastu my hubby kejut kan aku die kte bby sakit..die nk bwk g hospital aku ngn bru nk baik demam trus bangun nk ikut g hospital..sampai kat sne my hubby je dpt masuk..bengong punye pak guard..aku kan mummy baby msti la aku dlm masuk skli...my hubby die x sanggup tgk bby kene cucuk ngn jarum~~kami pergi psl nk check air kencing bby je..psl ade mcm darah skit..tp doktor kate tu bkn darah..lega ati kami..tp doktor kate die ade kene kuning..so kne tahan wad..kat wad tu kire mummy je boleh jge bby..1st masuk wad aku x dpt katil..d sebab kn aku x prepare brg aku sdri dan aku pn x bape sihat kul 4 pg..aku blik umah..tggal la bby kat hospital..wlaupn berat ati nk tggal kn..tp tpakse sbb aku pn da nk demam blik...so esoknyer kami dtg smule ke hospital..siap prepare brg2 aku..psl klu bole aku nk tggal kat hospital..nt daddy die xde la risau sgt..psl mummy ade ngn bby~~

nasib aku sampai je sne aku trus tanye klu ade katil kosong..nurse tu kate ade..tp ptg skit..ptg tu aku dpt bilik..nasib baik bilik tu boleh letak katil bby kt sblh..so x pyh la aku jln2 jauh nk g susu kn bby..
pastu bmule la episod setiap 2 jam aku bgun tuk susu kan baby...wlupn letih tp x kisah la jnji bby cpt smbuh...pastu dlm kul bpe ntah dorg amik bby tuk pantau tahap kuning die..so dpt la aku tido kjap..patu aku x tau la plak bile dorg antar bby blik..aku da x sedar...sedar2 pn die wat konsert x igat dunia...ksian ank mummy..rupernyer tangan die kne cucuk tuk amik darah..patut die menangis sakan~~ pastu tghari doktor dtg wad tgk bby..die kate kuning bby da turun so boleh balik...yeah x sia2 aku bkerjasama ngn bby..nk bg kuning die turun~~ bak lagu wonder pet ' apa yang penting kerjasama' hahahha~~~

No comments:

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails