Followers

Tuesday, September 1, 2009

Al-Fatihah Utk adik sedara aku..

Semalam ayah aku call bgtau adik sedara aku xciden then tgh koma...doktor pn ckp 50-50 jer..aku tawakal je la..harap2 dia xde pape la...pagi tadi dlm pkul 2.30 pagi henfon aku bunyi..aku igat jam yg bunyi..rupernye ayah aku yang call..dia kata adik sedara aku da meninggal...innalillah..sedih aku dgr..dia pergi tinggal kan anak ngn isteri yg still dlm pantang lagi..kesian kat ank ngn isteri dia...kalau aku la kat tempat dia aku  tak tau la ape yg aku buat...mintak2 isteri dia tabah demi anak dia yang kecik lagi...dan aku harap sgt moga2 roh arwah ditempat dikalangan org yg beriman...al-fatihah..amin..

No comments:

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails